dilluns, 28 de maig del 2007

Volem donar les gràcies a tothom!
L'ENTESA per CELRÀ ha estat el projecte més votat pels celranencs i celranenques. Aquest recolzament ens esperona a seguir treballant, amb il·lusions renovades, rigor i transparència per la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadanes i ciutadanes de Celrà.
Ens hem de felicitar a tots plegats, perquè aquest suport aconseguit, es fruit del treball de moltes persones, des dels membres de la candidatura fins a la darrera persona que anònimament ha dipositat el seu vot.
L'exit és de tots, i el volem compartir amb tothom.
Gràcies a tot el poble de Celrà.

RESULTATS:

Entesa per Celrà ___669 vots___ 37.9%___ 5 regidors
Icelrà - AM___485 vots___ 27.5%___ 4 regidors
Ciu ___216 vots___ 12.2%___ 1 regidor
Cup ___210 vots___ 11.9%___ 1 regidor
Icv-Eiua_epm ___102 vots___ 5.8% ___-
Pp ___23vots___ 1.3%___ -

participació 65.15%

divendres, 11 de maig del 2007

L’ENTESA PER CELRÀ som un ventall molt ampli de persones unides i engrescades, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els celranencs i celranenques, que en els darrers anys hem liderat el procés de canvi i millora global del nostre municipi, amb la satisfacció i l’orgull de pertànyer a un poble que és capaç de potenciar els seus valors col.lectius i els seus recursos.
Volem que Celrà continuï essent un poble socialment responsable, econòmicament sostenible i, culturalment ric i divers. Volem un poble acollidor, participatiu i solidari.
En aquesta nova etapa que volem iniciar comptant amb el vostre suport, us proposem un programa que dóna resposta als reptes col.lectius i defineix objectius a assolir per les noves oportunitats que tenim al davant. En aquest programa us proposem il.lusió, imaginació i treball en l’acció municipal per tal de continuar progressant i consolidant el projecte de poble que tots volem i que ha tingut el vostre recolzament en els darrers anys.
Novament, us presentem un equip d’homes i dones compromeses, competents i preparades per portar a terme aquest programa, per a continuar aquest projecte de futur amb honestedat, il.lusió i coratge. Ho fem amb el compromís de continuar treballant per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats, la llibertat individual i col.lectiva i la justícia social, com a valors essencials del nostre municipi i guiar la nostra actuació municipal.
Aquí teniu l’equip de persones i el projecte que us proposem per la propera legislatura, amb l’experiència i la solvència que ens atorga la feina feta dels darrers anys. Us convidem a participar-hi i a compartir, tots plegats, quatre anys més de progrés.

dilluns, 7 de maig del 2007

L'equip de persones


Presentem l'equip de persones, que l'ENTESA per CELRÀ proposa per portar a terme el programa que presentem a tots els celranencs i celranenques per aquests propers anys.


Francesc Camps i Sagué
Yolanda Vilà i Fernàndez
Pilar de Bolós i Canal
Joan Rigat i Rosdevall
Albert Planas i Rosell
Montse Rivas i Núñez
Pere Bussé i Carreras
Esther Masaneda i Comas
Gemma Caja i Martínez
Josep Amores i Adroher
Pere Sala i Vilar
Marta Pibernat i Palomeras
Enric Mateu i Serrats
Sara Mitjà i Farrerós
Josep Reixach i Bosch
Jaume Bantí i Agustí
Pere Farrerós i Buch


Com podeu comprovar, en les fotografies que segueixen és un equip d'homes i dones compromeses amb el poble de Celrà.


Combinen experiència i capacitat de treball, i estan preparats per portar a terme el programa de l'ENTESA PER CELRÀ 2007-2011, en definitiva, per a continuar aquest projecte de futur amb honestedat, il.lusió i coratge.


diumenge, 6 de maig del 2007

El passat dissabte 21 d'abril a la plaça de l'estació varem fer la presentació pública del quadriptic quatre anys de treball: cent actuacions ... a raig. L'acte, en el qual varen participar unes 160 persones, es va iniciar amb la presentació per part de l'alcalde Francesc Camps, dels objectius que teniem definits per la legislatura que s'acaba i els diferents regidors de l'ENTESA per CELRÀ, varen explicar les principals actuacions en cada una de les àrees de responsabilitat que han exercit en aquests darrers quatre anys.

En Pere Sala a la regidoria de serveis públics, la Yolanda Vilà a la de promoció econòmica, en Pere Bussé a la de Cultura i joventut, la Pilar de Bolós a la de serveis socials, salut i cooperació, la Montse Rivas a la regidoria d'educació, l'Albert Planas a medi ambient i, per delegació, en Josep Reixach a les àrees d'esports i noves tecnologies. Tots, varen anar desgranant les principals actuacions en cada àrea que han incidit de forma significativa en la millora de la qualitat de vida del celranencs i celranenques.


En Francesc Camps, va definir els principals projectes i objectius que l'ENTESA per CELRÀ proposa desenvolupar i portar a terme en els propers quatre anys, que es resumeix amb el missatge:

TREBALLEM PER LES PERSONES, TREBALLEM AMB TU

Seguidament, es va presentar a les 17 persones que constitueixen l'equip que l'ENTESA per CELRÀ proposa per la nova legislatura, i es va convidar a participar a tothom qui volgués a fer la fotografia del cartell electoral de les properes eleccions municipals. A la fotografia de grup, acompanyen als candidats i candidates una seixantena de celranencs i celranenques, a les escales de la casa de la vila.



L'acte es acabar amb converses amenes i distretes al voltant d'una excel·lent coca i un bon moscatell.