dissabte, 13 de maig del 2006

esports

ÀREA D’ESPORTS

Al llarg d’aquests anys s’ha demostrat l’eficàcia del Patronat Municipal d’Esports com l’organisme que coordina els diferents clubs i entitats esportives del municipi, gestiona i manté amb solvència els diversos equipaments esportius i impulsa la pràctica esportiva al municipi juntament amb les entitats.

Equipaments esportius
Actualment disposem de diversos equipaments esportius (pavelló esportiu, pistes de tenis, camp de futbol, piscines municipals, camp de futbol 7, etc.) per permetre una pràctica esportiva diversa i digna. Tot i això, volem continuar millorant els equipaments esportius que estan a disposició de totes i tots els ciutadans.
· Ampliarem els vestidors del camp de futbol. Després de la col.locació de la gespa artificial serà necessari l’augment de vestidors per ampliar l’oferta de grups i permetre millorar la pràctica del futbol als diferents equips de noies i nois que el poble de Celrà ja disposa.
· Al llarg d’aquesta nova legislatura ens proposem construir dues noves pistes de tenis per augmentar el nombre d’usuaris/es d’aquest esport a la nostra població.
· Construirem un nou rocòdrom a la façana est del pavelló esportiu, que mantingui les prestacions adequades per a la pràctica d’aquest esport amb les degudes garanties de seguretat.
· Habilitarem la paret exterior dreta del poliesportiu com a frontó, per a la pràctica de les diferents disciplines esportives de pilota.
· Equiparem el gimnàs del pavelló esportiu amb diversos aparells mecànics de gimnàstica i manteniment personal.
· Millorarem la sonoritat i l’acústica interior del pavelló esportiu.
· Estudiarem la possibilitat de construir una piscina coberta, conjuntament amb els altres pobles de la llera del Ter.
Promoció de l’esport.
L’activitat física i la pràctica esportiva s’han de situar en el marc de les polítiques del benestar. L’esport no és només competició, sinó que també és educació, salut, oci, integració i benestar.

· Continuarem recolzant econòmicament les entitats esportives del municipi que fomentin l’esport base.
· Seguirem organitzant el casal esportiu durant l’estiu, adreçat a nois i noies de 8 a 16 anys com a recurs educatiu en el lleure a través de l’esport.
· Mantindrem i millorarem l’oferta d’activitats esportives per a la gent gran.
· Continuarem els “cursets” de natació que s’ofereixen durant el mes de juliol a la piscina municipal per assolir la màxima de “cap nen o nena sense saber nedar”.
· Potenciarem l’esport base a través de les escoles dels esports més representatius del municipi.
· Continuarem recolzant l’organització d’esdeveniments esportius que tinguin una repercussió més enllà de l’àmbit territorial gironí.