dissabte, 23 de juny del 2007

16 de juny: Constitució del nou Ajuntament.

Vint dies després de les eleccions municipals es constitueixen, a les 12 del migdia, els nous ajuntaments d'aquesta vuitena legislatura municipal fruit de les darreres eleccions. L'acte seguit per un nombrós públic a la sala de plens es va iniciar amb lectura -per part de la secretària de la corporació- de l'entrega per part dels regidors electes de la credencial emès per la Junta Electoral i seguidament es formà la mesa d'edat constituïda per l'Albert Planas i la Marta Faixedas per ser els regidors electes de major i menor edat.

Mesa d'edat constituïda per l'Albert Planas (Entesa per Celrà) i la Marta Faixedas (IC-AM).


La Mesa d'edat va convocar a cada regidor electe a votar un cap de llista de les quatre candidatures que varen treure representació a Ajuntament.


El nostre regidor Joan Rigat en el moment de la votació.

La Yolanda Vilà en el moment de votar.


Els resultats de l'elecció varen ser els següents:

Francesc Camps (Entesa per Celrà) 5 vots
Isabel López (IC-AM) 0 vots
Albert Puig (CiU) 0 vots
Daniel Cornellà (CUP) 0 vots
En blanc 6 vots

Fruit d'aquest resultat, el president de la mesa d'edat, proposa nomenar a Francesc Camps, de l'Agrupació d'electors Entesa per Celrà, Alcalde de Celrà.

En aquest noment, Francesc Camps, promet -per imperatiu legal- el seu càrrec d'alcalde de Celrà.

El nou alcalde, fent el discurs de presa de possessió davant de les regidores i regidors del nou consistori, i del nombrós públic assistent a l'acte.

Fotografia de grup de les regidores i regidors d'aquesta vuitena legislatura municipal (esquerra a dreta): Joan Rigat (Entesa per Celrà), Albert Planas (Entesa per Celrà), Marta Faixedas (IC-AM), Albert Puig (CiU), Gerard Fernàndez (IC-AM), Francesc Camps (Entesa per Celrà), Eugeni Bofill (IC-AM), Isabel López (IC-AM), Daniel Cornellà (CUP), Yolanda Vilà (Entesa per Celrà) i Pilar Bolós (Entesa per Celrà).