divendres, 11 de maig del 2007

L’ENTESA PER CELRÀ som un ventall molt ampli de persones unides i engrescades, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els celranencs i celranenques, que en els darrers anys hem liderat el procés de canvi i millora global del nostre municipi, amb la satisfacció i l’orgull de pertànyer a un poble que és capaç de potenciar els seus valors col.lectius i els seus recursos.
Volem que Celrà continuï essent un poble socialment responsable, econòmicament sostenible i, culturalment ric i divers. Volem un poble acollidor, participatiu i solidari.
En aquesta nova etapa que volem iniciar comptant amb el vostre suport, us proposem un programa que dóna resposta als reptes col.lectius i defineix objectius a assolir per les noves oportunitats que tenim al davant. En aquest programa us proposem il.lusió, imaginació i treball en l’acció municipal per tal de continuar progressant i consolidant el projecte de poble que tots volem i que ha tingut el vostre recolzament en els darrers anys.
Novament, us presentem un equip d’homes i dones compromeses, competents i preparades per portar a terme aquest programa, per a continuar aquest projecte de futur amb honestedat, il.lusió i coratge. Ho fem amb el compromís de continuar treballant per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats, la llibertat individual i col.lectiva i la justícia social, com a valors essencials del nostre municipi i guiar la nostra actuació municipal.
Aquí teniu l’equip de persones i el projecte que us proposem per la propera legislatura, amb l’experiència i la solvència que ens atorga la feina feta dels darrers anys. Us convidem a participar-hi i a compartir, tots plegats, quatre anys més de progrés.