diumenge, 6 de maig del 2007

El passat dissabte 21 d'abril a la plaça de l'estació varem fer la presentació pública del quadriptic quatre anys de treball: cent actuacions ... a raig. L'acte, en el qual varen participar unes 160 persones, es va iniciar amb la presentació per part de l'alcalde Francesc Camps, dels objectius que teniem definits per la legislatura que s'acaba i els diferents regidors de l'ENTESA per CELRÀ, varen explicar les principals actuacions en cada una de les àrees de responsabilitat que han exercit en aquests darrers quatre anys.

En Pere Sala a la regidoria de serveis públics, la Yolanda Vilà a la de promoció econòmica, en Pere Bussé a la de Cultura i joventut, la Pilar de Bolós a la de serveis socials, salut i cooperació, la Montse Rivas a la regidoria d'educació, l'Albert Planas a medi ambient i, per delegació, en Josep Reixach a les àrees d'esports i noves tecnologies. Tots, varen anar desgranant les principals actuacions en cada àrea que han incidit de forma significativa en la millora de la qualitat de vida del celranencs i celranenques.


En Francesc Camps, va definir els principals projectes i objectius que l'ENTESA per CELRÀ proposa desenvolupar i portar a terme en els propers quatre anys, que es resumeix amb el missatge:

TREBALLEM PER LES PERSONES, TREBALLEM AMB TU

Seguidament, es va presentar a les 17 persones que constitueixen l'equip que l'ENTESA per CELRÀ proposa per la nova legislatura, i es va convidar a participar a tothom qui volgués a fer la fotografia del cartell electoral de les properes eleccions municipals. A la fotografia de grup, acompanyen als candidats i candidates una seixantena de celranencs i celranenques, a les escales de la casa de la vila.



L'acte es acabar amb converses amenes i distretes al voltant d'una excel·lent coca i un bon moscatell.