dijous, 14 de setembre del 2006

L'agenda de Celrà 2003-2007 Presentació


Als inicis del segle XXI, Celrà i en general tot Catalunya, viu una època de grans reptes i grans oportunitats col·lectives que cal saber aprofitar.

L’Entesa per Celrà, és un ventall molt ampli de persones unides i engrescades, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els celranencs i celranenques.

El treball constant, la rigorositat i la transparència són els eixos que ens acompanyen en l’actuació municipal. I, tot això, ho estem fent des del consens, l’intercanvi d’opinions i aportacions, la diversitat de criteris, les complicitats i des de la col·laboració permanent amb les administracions del país.

En aquest programa us proposem il·lusió, imaginació i treball en l’acció municipal, per tal de continuar progressant i consolidant el projecte de poble que tots volem i que ha tingut el vostre recolzament en els darrers anys. L’agenda de Celrà 2003-2007 és la resposta als reptes que tenim plantejats col·lectivament. Des de l’Entesa per Celrà, volem consolidar projectes i marcar noves fites a assolir.

Per continuar superant nous reptes, us proposem un equip de persones que combinen idees, experiència, capacitat de treball i honestedat per compartir aquest projecte de futur.

Això, serà possible, si compartiu majoritàriament les propostes i l’equip proposat us sembla capaç de tirar-les endavant. Us animem a participar-hi. La col·laboració de tothom és imprescindible per tal de donar a Celrà quatre anys més de progrés.


GRUP MUNICIPAL ENTESA PER CELRÀ