dijous, 11 de maig del 2006

tecnologies

ÀREA DE NOVES TECNOLOGIES


El desenvolupament de les noves tecnologies de telecomunicació són un element clau de la societat del coneixement i, per tant, de millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes. Les accions en aquesta àrea han de continuar estant orientades com un servei bàsic a la ciutadania i a les empreses, que garanteixi la inclusió de tothom i la major eficiència de les activitats econòmiques, socials, culturals i educatives.

La utilització de les tecnologies de la informació i el coneixement, són elements de millora de les xarxes socials, fomenten de la participació i comunicació ciutadana i faciliten la relació amb les administracions.

Celrà sense fils

· Millorarem la xarxa wifi de Celrà sense fils per la xarxa Wimax, per seguir millorant la connectivitat, millorar velocitats i evitar problemes d’interferències.
· Ampliarem el serveis oferts a través de la xarxa Wimax, a les comunicacions telefòniques (VeuIP) dins el municipi.


Formació

· Continuarem oferint cursos per apropar les tecnologies de la informació i el coneixement a tota la ciutadania, en especial d’ofimàtica, internet i confecció de pàgines web.
· Ampliarem l’horari i els equipaments disponibles a l’aula telemàtica.

Comunicació i participació ciutadana

· Consolidarem i ampliarem la pàgina web com a principal mitjà d’informació i comunicació entre la població, les entitats i l’administració municipal.
· Facilitarem les gestions entre la ciutadania i l’Ajuntament a través de la pàgina web per mitjà de les aplicacions desenvolupades per l’administració oberta de Catalunya.
· Crearem un fòrum de comunicació i participació a través de la pàgina web.
· Facilitarem la relació de les entitats del municipi amb els seus associats i associades via comunicació electrònica.